tack

rosakokbokenII

Johan-LygrellJohan Lygrell – Fotograf reportage och omslag 
Jag har flera personer i min närhet som drabbats av cancer på olika sätt, så att vara med och bidra till detta fantastiska projekt var en självklarhet för mig. Det är en vidrig och oberäknelig sjukdom som jag hoppas vi kan utrota för gott inom en överskådlig  
Andreas-HylthenAndreas Hylthén – Fotograf mat
Det var en självklarhet för mig att bidra med bilder till detta projekt. Cancer berör många och de flesta känner någon som drabbats. Tillsammans har vi skapat matbilder som jag hoppas ska inspirera och bidra till att kampen mot cancer uppmärksammas.
Beiron-AnderssonBeiron Andersson – Fotograf reportage Maria Montazami och Izabella Scorupco
Jag glömmer aldrig när min mor ringde och berättade med tårarna i halsen att hon hade bröstcancer. Vår familj var en av de lyckligt lottade och min mor mår prima idag sju år senare. Cancer behöver bli utrotad eftersom det är en sådan hemsk jävel som kan drabba vem som helst när som helst, och om den “Rosa kokboken” kan hjälpa i rätt riktning så är jag ombord!
Sven-LjungSven Ljung – Formgivare
Genom åren har jag mötts av återkommande cancerbesked; från familj, vänner och bekanta. Jag har en förhoppning att jag vid nästa besked ska känna en viss förtröstan – att jag under tiden bidragit positivt i kampen mot cancer. Och vem vet – kanske är det jag själv som får beskedet då.
Maria-NeijMaria Neij – Redaktör
Flera i min närhet har drabbats av olika typer av cancer. Det är tungt att se andra lida och sörja, och ibland oroar man sig även för att man själv ska drabbas. Självklart vill jag hjälpa till i ett sådant här projekt – ett som i förlängningen kan hjälpa så många!
Karin-GustafssonKarin Gustafsson – Redaktör och korrekturläsare 
Sorg slår hårt och oväntat ­– även om man tror sig vara förberedd. Och vi som blir kvar måste förhålla oss. Till vårt eget liv, till andras liv och sjukdom. Kunna lyssna. Jag vet en del om vad sorg kan innebära och vill därför gärna ge mitt bidrag till eftertankens och glädjens bok, Rosa Kokboken.
Asa-SteenÅsa Steen – PR-ansvarig
Jag tänker på människor i min närhet som själva har drabbats eller som har anhöriga med cancer. Min förhoppning är att kunna hjälpa till genom att sprida information om att denna fina bok finns, och att vi alla kan bidra i kampen mot cancer. 
Daniel-LindlofDaniel Lindlöf – Retuschör matbilder Bilder som kan inspirera till matlagning och bidra till Cancerfonden är något jag gärna hjälper till med.
Daniel-MalmDaniel Malm – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
Där det finns människor och god mat finns det glädje och hopp! 
Elias TingstromElias Tingström – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
För mig är det viktigt att råvaror, människor och miljö behandlas med respekt, det var en självklarhet att hjälpa till med detta projekt.
ElinaElina Boman – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
Jag är en kock som älskar att laga och servera mat, men hatar cancer.
oklart2Jessica Ahnen – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
För mig var medverkan i denna bok en självklarhet! Mat har alltid varit en stor glädjespridare i människors liv och det känns som ett givande sätt både att förmedla kunskap om cancer och ge stöd i människors kamp mot cancer. Sammanfattningsvis, ät mat och må bra – fuck cancer!
 
Jonathan BredemeyerJonathan Bredemeyer – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
För mig var det en självklarhet att ställa upp på projektet Rosa kokboken, då jag tillsammans med mina vänner och min passion för mat kunde hjälpa till att bidra i kampen mot cancer.
Martin BenitezMartin Benitez – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
För Inger Johansson, en av de fantastiska kvinnor som har kämpat och besegrat bröstcancer.
 
benzerpub 
InformCMH-logoNEG
Reklamfabriekn 
birkacruises  

Mix-megapol

Tryckfolket 
Lessebo
bagarenochkocken

Forlagssystem

malmoaviation

Subito

izettle

riverton

swedbag

 

 

Tack också till;
Bella Sundwall, Jenny Engstrand, Clarion Hotel Örebro, Elite Hotel Knaust, Nordsjöfisk, Hillewi Gottfridsson, Taxi Kurir Skåne, By Giertta, Werners Gourmetservice, Norwegian, Lukas Mattsson, Sophia Bergfors, Payson, och Valerie Stockholm.

 

rosakokbokenI

Annika-Bladh Annika Bladh – Förläggare
Precis som alla andra har jag haft och har cancer i min närhet. Min sommarmamma dog efter 10 års kamp, endast 50 år gammal, och min pappa har två olika cancerformer som ställt livet på ända för mig och min familj det senaste året. Så: det jag kan bidra med vill jag gärna göra!
Karin2Karin Tingstedt – Formgivare
Var ska jag börja? Min mamma, min bästa vän, min f d flickvän och ett antal vänner. Alla dog i cancer och jag hatar verkligen denna sjukdom. Nu lever jag på hoppet att min fantastiska svägerska ska få vara frisk efter att ha drabbats två gånger. Och att en av mina nära vänner inte ska få tillbaka sin bröstcancer. Sedan min mamma dog för snart 20 år sedan, har jag stöttat cancerfonden.
Yessica-ThorYessica Thor – Fotograf reportage Eftersom flera av mina närmaste har gått bort i cancer var det en självklarhet för mig att engagera mig i detta projekt. Varje krona som går till cancerforskningen är ett steg närmare att minska dödligheten i cancer.
Andreas-HylthenAndreas Hylthén – Fotograf mat
Det var en självklarhet för mig att bidra med bilder till detta projekt. Cancer berör många och de flesta känner någon som drabbats. Tillsammans har vi skapat matbilder som jag hoppas ska inspirera och bidra till att kampen mot cancer uppmärksammas.  
Anna-LundellAnna Lundell – Fotograf reportage Det är en sjukdom som drabbar så många, min egen syster gick bort i bröstcancer och för mig är det viktigt att bidra med det lilla jag kan!
Maria-NeijMaria Neij – Redaktör
Flera i min närhet har drabbats av olika typer av cancer. Det är tungt att se andra lida och sörja, och ibland oroar man sig även för att man själv ska drabbas. Självklart vill jag hjälpa till i ett sådant här projekt – ett som i förlängningen kan hjälpa så många!
CharlotteCharlotte T Strömwall – Fotograf omslag
Jag är väl en av få svenskar som inte har haft någon nära som har gott bort i cancer. Min mamma har en form av cancer, men den är inte livshotande. Min svägerska är en hjältinna som än så länge har stått emot den förbannade sjukdomen. Självklart vill jag bidra till att cancerfonden får mer pengar.
Asa-SteenÅsa Steen – PR-ansvarig
Jag tänker på människor i min närhet som själva har drabbats eller som har anhöriga med cancer. Oron, sorgen och känslan av maktlöshet. Min förhoppning är att kunna hjälpa till genom att sprida information om att denna fina bok finns, och att vi alla kan bidra i kampen mot cancer.
Daniel-LindlofDaniel Lindlöf – Retuschör matbilder Bilder som kan inspirera till matlagning och bidra till cancerfonden är något jag gärna hjälper till med.
Jesper-Johansson Jesper Johansson – Kökschef och universitetsadjunkt
För mig var det självklart att engagera mig i detta projekt. Jag har på nära håll sett hur min mor drabbats och brutits ner av cancern. En av hennes viktigaste glädjestunder i livet var fikapauserna och måltiderna med nära och kära.
Rebecka-Gustavsson Rebecka Gustavsson – Fil, kand. Måltidsekolog
Många i min närhet har drabbats av cancer och för mig kändes det självklart att dra mitt strå till stacken. Mat och måltider berör alla människor och är ett fantastiskt verktyg att nå ut med budskapet att rädda fler liv i kampen mot cancer.
Mimmi-Svensson Mimmi Svensson – Fil, kand. Måltidsekolog 
Att få tillfälle att använda den kunskap jag fått under studieåren som ett bidrag i kampen mot cancer var en möjlighet jag inte ville missa!
Elina-Boman Elina Boman – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
Jag är en kock som älskar att laga och servera mat, men hatar cancer.
Bengt-Hallberg Bengt Hallberg – Fil, kand. Måltidsekolog
Jag älskar att sprida glädje med mat och dryck. Som utbildad Måltidsekolog hoppas jag kunna bidra till en gastronomisk och hållbar matkultur.
Daniel-Malm Daniel Malm – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
Där det finns människor och god mat finns det glädje och hopp!
Elias-TingstromElias Tingström – Kand. Kulinarisk kock & måltidskreatör
För mig är det viktigt att råvaror, människor och miljö behandlas med respekt, det var en självklarhet att hjälpa till med detta projekt.
 
Expressengeting 
InformCMH-logoNEG
Reklamfabriekn 
Scandic 

Mix-megapol

Tryckfolket 
Avisera
 HB

Forlagssystem

malmoaviation

jcdecaux

brandfactory

Subito

izettle

Relevent

Bladh

Tack också till;
Grythyttans Gästgivaregård, Kitchen Aid, Leröy, Grönsakshallen Sorrunda, Fällmans Kött, Werners Gourmetservice, Le Creuset, Payson, Valerie Stockholm, Max Söderberg